Store max smartbox

Een kast in elkaar zetten is niet iedereens favoriete bezigheid. Handenvol schroeven in verschillende soorten en maten, onduidelijke handleidingen en uiteindelijk duurt het altijd veel langer dan we hadden gepland. Dit zorgt voor vele frustraties. Voor dit alles hebben we nu de ideale oplossing, de Smartbox van Storemax!

Dit jaar is de Smartbox van Storemax op de markt verschenen. Een innovatief monteersysteem voor modulaire kasten. De Smartbox is volledig in elkaar te zetten zonder ook maar één stuk gereedschap aan te hoeven raken. No tools, just hands! Handig voor iedereen! In het onderstaande filmpje laten ze de werkwijze van de Smartbox zien.

Nog leuker is dat de kast volledig valt in te delen naar eigen wil. De kastelementen, legplanken, lade sets en garderobestangen zijn los verkrijgbaar. Dromen van meer hang- of juist legruimte? Zo geregeld! Ook kan je zelf kiezen uit draai- of schuifdeuren in de kleuren wit, blauw en hout. Alle accessoires in dit assortiment zijn door de eenvoudige klikverbinding ook handig en snel te monteren zonder gereedschap.


https://youtu.be/oNBUKDL7hDE

Meer info bij onze verkopers deuren@bcfv.be of bel 056/671929

Fotogalerij