Plafonds

Bestel uw plafonds ook online hier.
Wand- en plafondpanelen : Maestro – hdm– Decoramic…

MAESTRO TRENDY EN TIJDLOOS
De ruime en gevarieerde collectie bevat naast de klassiekers, tal van kleuren en designs die de nieuwste trens in woondecoratie weerspiegelen. Met Maëstro bent u helemaal mee en drukt u een unieke stempel op uw interieur. 
Ontdek het uitgebreid aanbod aan plafondpanelen. Dankzij lange plafondpanelen maak je je ruimte groter en creëer je een uitgestrekte optische illusie. De voegen zijn onopvallend en het decor kies je zelf. Maak je grote ruimte intiemer zonder aan plaats in te boeten. 
Ook afwerkingslijsten verkrijgbaar in zelfde kleur als uw plafond. 


HDM WAND- EN PLAFONDPANELEN 
Wanden en plafonds zijn de basis van een sfeervol interieur. Met HDM wand- en plafondpanelen plaatst u heel eenvoudig een perfect afgewerkt wand of plafond. Elk paneel heeft een toplaag van duurzame en afwasbare decorfolie en is dus gemakkelijk te onderhouden. Voor de juiste afwerking van uw wand of plafond is bijpassend lijstwerk beschikbaar. 
Voor vochtige ruimtes zoals badkamers en keukens bieden we de Avanti Aqua en PVC waterproof panelen aan. Deze speciaal hiervoor ontwikkelde panelen zijn waterbestendig en bieden een prachtig alternatief voor tegel- en stucwerken.
Ook afwerkingslijsten verkrijgbaar in zelfde kleur als uw plafond.
 

Meer info bij onze verkopers isolatie@bcfv.be of bel 056/671932

Fotogalerij